Quedar-se a dormir


Si ets un Agrupament Escolta o una Entitat de lleure infantil i juvenil i et vols quedar a dormir al nostre cau, has de seguir els següents passos:

Pas 1. Llegir i entendre la normativa, la normativa especial covid i les indicacions pràctiques. Si us plau, és un requisit indispensable, segons la normativa del nostre Agrupament, notificar amb un mínim de dues setmanes d’antelació la intenció de venir a dormir al nostre cau.

Pas 2. Mirar la disponibilitat del nostre cau al calendari d'ocupació 2021-22.

Pas 3. Omplir el formulari del final de la pàgina. S’han de posar les dades del vostre agrupament, les dades d’un responsable (cap/monitor) i una breu explicació del que veniu a fer a Calella.

Pas 4. Esperar la confirmació de la reserva, via correu electrònic.

Pas 5. Quan us confirmem la disponibilitat de l’espai per venir a dormir, haureu de fer un ingrés:

-    AGRUPAMENTS DE MEGSJC: l’ingrés serà de 50€, com a molt tard 7 dies abans de venir a dormir. També haureu de fer el corresponent traspàs entre grups dels 50€ al Comptacau abans de venir a dormir.

-     ALTRES ENTITATS: l’ingrés serà de 150€ a mode de dipòsit, com a molt tard 7 dies abans de venir a dormir. Després de l'estada i una vegada revisades les instal·lacions del cau, se us retornarà el dipòsit, restant la col·laboració de 50€ (és a dir, se us farà un ingrés per valor de 100€).

- Nota: La col·laboració en el manteniment de les instal·lacions s'ha incrementat respecte a altres anys. Ja que les zones utilitzades per a dormir es desinfectaran per una persona especialitzada després de cada ús. 

Pas 6. Enviar el comprovant de l’ingrés per correu electrònic a aemontnegre@gmail.com o per whatsapp a 679.801.303 


NORMATIVA 

  1. S’ha de notificar amb un mínim de DUES SETMANES D’ANTELACIÓ la intenció de venir a dormir al nostre cau, si ho feu en un període més breu, no podreu venir.
  2. No permetem estades de més d’una nit
  3. Per poder fer-nos càrrec de les despeses relacionades amb la vostra estada, us demanem que col·laboreu amb el nostre Agrupament aportant 50€. Pels agrupaments de la Demarcació de Girona, aquesta col·laboració serà de 30€. 
  4. L’Agrupament visitant, i el responsable indicat al formulari, es responsabilitzen dels desperfectes que es puguin ocasionar a les instal·lacions.
  5. L’Agrupament Escolta Montegre no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de tota mena que puguin derivar-se de l'ús de les nostres instal·lacions.
  6. El cap que vingui a fer l’acollida a l’agrupament visitant us indicarà les estances i/o el material que podeu utilitzar, s’han de seguir les seves indicacions.
  7. El nostre Agrupament realitza recollida selectiva de residus, si us plau, respecteu la iniciativa. Al finalitzar l’estada és OBLIGATORI que l’Agrupament visitant s’EMPORTI els residus generats i els llenci al contenidor pertinent.
  8. El cau està a un lloc cèntric del poble, respecteu el descans dels veïns.
  9. En compliment de la Llei 10/1991 del Parlament de Catalunya, “no es pot fumar en centres d’educació de qualsevol nivell”. Per tant, està completament PROHIBIT FUMAR dins del nostre cau.
  10. No entrar a la sala de caps, ni a cap espai que no us hagin donat permís.
  11. No remenar els armaris de material, després costa molt ordenar-los.
  12. No es pot obrir la llar de foc sota cap concepte. 
  13. L’incompliment de qualsevol d’aquestes normes, serà motiu d’exclusió PERMANENT de l’Agrupament visitant als locals de l’Agrupament Escolta Montnegre.

  NORMATIVA ESPECIAL COVID

  1. Hora d'entrada a les instal·lacions es farà com a molt aviat a les 18:30 h. del dissabte.
  2. A l'hora d'anar a dormir, a cada sala només hi pot haver un màxim de sis persones a una distància d'1,5 metres entre els caps de cada individu.
  3. Recomanem que els àpats siguin a l'exterior excepte en cas de pluja. Recordem que els grups de convivència han de ser d'un màxim de 10 infants + dirigent.
  4. Procureu ventilar els espais i deixar portes i finestres obertes a l'hora de dormir per garantir una lliure circulació de l'aire. Com a mínim hauríeu de ventilar els espais 3 vegades al dia un mínim de 10 minuts i, especialment, 10 minuts abans d’anar a dormir.
  5. Aforament màxim per garantir aquestes mesures és de 24 persones.


  INDICACIONS PRÀCTIQUES

   1. Si no hi ha un cap que us pugui venir a fer l’acollida, se us donaran les indicacions d'on heu d'anar a recollir les claus.
   2. Hi ha dues portes per obrir, sempre que se surti i/o es vagi a dormir, s’han de tancar totes dues. En cap cas heu de passar el pestell manual de la primera porta, si vulguéssim entrar no podríem.
   3. Al passar la segona porta d’entrada hi ha un diferencial al darrere, això és l’interruptor general. Sempre que es marxi del cau s’ha d’abaixar.
   4. Procureu, en la mesura que sigui possible, no anar deixant els llums oberts quan s’estiguin fent activitats dins el cau o dormint, després arriben factures de la llum desproporcionades que ens costen molt d’assumir.
   5. Quan marxeu el diumenge, tireu les claus a la bústia grisa que hi ha sortint del cau a mà esquerra.