Quedar-se a dormir


Si ets un Agrupament Escolta o una Entitat de lleure infantil i juvenil i et vols quedar a dormir al nostre cau, has de seguir els següents passos:

Pas 1. Llegir i entendre la normativa i les indicacions pràctiques. Si us plau, és un requisit indispensable, segons la normativa del nostre Agrupament, notificar amb un mínim de dues setmanes d’antelació la intenció de venir a dormir al nostre cau.

Pas 2. Mirar la disponibilitat del nostre cau al calendari d'ocupació 2023-24.

Pas 3. Omplir el formulari del final de la pàgina. S’han de posar les dades del vostre agrupament, les dades d’un responsable (cap/monitor) i una breu explicació del que veniu a fer a Calella.

Pas 4. Esperar la confirmació de la reserva, via correu electrònic.

Pas 5. Quan us confirmem la disponibilitat de l’espai per venir a dormir, haureu de fer un ingrés:

-    AGRUPAMENTS DE MEGSJC: l’ingrés serà de 50 €, com a molt tard 7 dies després de la confirmació de la reserva. També haureu de fer el corresponent traspàs entre grups dels 50 € al ComptaCau abans de l'estada.

-      ALTRES ENTITATS: l’ingrés serà de 150 € a mode de dipòsit, com a molt tard 7 dies després de la confirmació de la reserva. Després de l'estada i una vegada revisades les instal·lacions del cau, se us retornarà el dipòsit, restant la col·laboració de 50 € (és a dir, se us farà un ingrés per valor de 100 €).

Pas 6. Enviar el comprovant de l’ingrés per correu electrònic a aemontnegre@gmail.com 


NORMATIVA 

  1. S’ha de notificar amb un mínim de DUES SETMANES D’ANTELACIÓ la intenció de venir a dormir al nostre cau, si ho feu en un període més breu, no podreu venir.
  2. No permetem estades de més d’una nit
  3. Per poder fer-nos càrrec de les despeses relacionades amb la vostra estada, us demanem que col·laboreu amb el nostre Agrupament aportant 50€. Pels agrupaments de la Demarcació de Girona, aquesta col·laboració serà voluntària, aportant el que creguin convenient. 
  4. L’Agrupament visitant, i el responsable indicat al formulari, es responsabilitzen dels desperfectes o danys que es puguin ocasionar a les instal·lacions, havent d'assumir-ne els costos. 
  5. L’Agrupament Escolta Montegre no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de tota mena que puguin derivar-se de l'ús de les nostres instal·lacions.
  6. En cap moment de l'estada NO ES POT deixar els menors d'edat SOLS a les instal·lacions sense supervisió dels caps/monitors.
  7. El cap que vingui a fer l’acollida a l’agrupament visitant us indicarà les estances i/o el material que podeu utilitzar, s’han de seguir les seves indicacions.
  8. El nostre Agrupament realitza recollida selectiva de residus, si us plau, respecteu la iniciativa. Al finalitzar l’estada és OBLIGATORI que l’Agrupament visitant s’EMPORTI els residus generats i els llenci al contenidor pertinent.
  9. El cau està a un lloc cèntric del poble, respecteu el descans dels veïns.
  10. En compliment de la Llei 10/1991 del Parlament de Catalunya, “no es pot fumar en centres d’educació de qualsevol nivell”. Per tant, està completament PROHIBIT FUMAR dins del nostre cau.
  11. No entrar a la sala de caps, ni a cap espai que no us hagin donat permís.
  12. No remenar els armaris de material, després costa molt ordenar-los.
  13. L'Agrupament visitant podrà utilitzar una petita zona habilitada com a cuina. S'ofereix la possibilitat d'utilitzar el paeller amb bombona de gas de l'Agruament. Si es vol utilitzar s'haurà de sol·licitar per escrit per deixar-ho preparat.  
  14. No es pot obrir la llar de foc sota cap concepte. 
  15. L’incompliment de qualsevol d’aquestes normes, serà motiu d’exclusió PERMANENT de l’Agrupament visitant als locals de l’Agrupament Escolta Montnegre.

  INDICACIONS PRÀCTIQUES

   1. Si no hi ha un cap que us pugui venir a fer l’acollida, se us donaran les indicacions d'on heu d'anar a recollir les claus.
   2. Hi ha dues portes per obrir, sempre que se surti i/o es vagi a dormir, s’han de tancar totes dues. En cap cas heu de passar el pestell manual de la primera porta, si volguéssim entrar des de l'exterior no podríem.
   3. Al passar la segona porta d’entrada hi ha un diferencial al darrere, això és l’interruptor general. Sempre que es marxi del cau s’ha d’abaixar.
   4. Procureu, en la mesura que sigui possible, no anar deixant els llums oberts quan s’estiguin fent activitats dins el cau o dormint, després arriben factures de la llum desproporcionades que ens costen molt d’assumir.
   5. Quan marxeu el diumenge, tireu les claus a la bústia verda que hi ha sortint del cau a mà esquerra.