Quedar-se a dormir


Si ets un Agrupament Escolta i et vols quedar a dormir al nostre cau, has de seguir els següents passos:

Pas 1. Llegir i entendre la normativa i les indicacions pràctiques. Si us plau, és un requisit indispensable, segons la normativa del nostre Agrupament, notificar amb un mínim de dues setmanes d’antelació la intenció de venir a dormir al nostre cau.

Pas 2. Omplir el formulari al final de la pàgina. S’han de posar les dades del vostre agrupament, les dades d’un responsable (cap) i una breu explicació del que veniu a fer a Calella.

Pas 3. Esperar la confirmació de la reserva, via correu electrònic. Les secretàries us respondran tan aviat com puguin.

NORMATIVA 

 1. S’ha de notificar amb un mínim de DUES SETMANES D’ANTELACIÓ la intenció de venir a dormir al nostre cau.
 2. No permetem estades de més d’una nit. 
 3. Per poder fer-nos càrrec de les despeses relacionades amb la vostra estada, us demanem que col·laboreu amb el nostre Agrupament aportant 30€. Els agrupaments de la Demarcació de Girona queden exempts d’aquesta col·laboració. 
 4. L’Agrupament visitant, i el responsable indicat al formulari, es responsabilitzen dels desperfectes que es puguin ocasionar.
 5. El cap que vingui a fer l’acollida a l’Agrupament visitant us indicarà les estances i/o el material que podeu utilitzar, s’han de seguir les seves indicacions.
 6. El nostre Agrupament realitza recollida selectiva de residus, si us plau, respecteu la iniciativa.
 7. El cau està a un lloc cèntric del poble, respecteu el descans dels veïns.
 8. En compliment de la Llei 10/1991 del Parlament de Catalunya, “no es pot fumar en centres d’educació de qualsevol nivell”. Per tant, està completament PROHIBIT FUMAR dins del nostre cau.
 9. No entrar a la sala de caps.
 10. No remenar els armaris de material, després costa molt ordenar-los.
 11. No es pot obrir la llar de foc sota cap concepte.
 12. Al finalitzar l’estada és OBLIGATORI que l’Agrupament visitant s’EMPORTI els residus generats i els llenci al contenidor pertinent.
 13. L’incompliment de qualsevol d’aquestes normes, serà motiu d’exclusió PERMANENT de l’Agrupament visitant als locals de l’Agrupament Escolta Montnegre.

INDICACIONS PRÀCTIQUES

 1. Si no hi ha un cap que us pugui venir a fer l’acollida, se us donaran les indicacions d'on heu d'anar a recollir les claus.
 2. Hi ha dues portes per obrir, sempre que es surti i/o es vagi a dormir, s’han de tancar totes dues.
 3. Al passar la segona porta d’entrada hi ha un diferencial al darrera d’aquesta, això és l’interruptor general. Sempre que es marxi del cau s’ha d’abaixar.
 4. Procurar, a la mesura del que sigui possible, no anar deixant els llums oberts quan s’estiguin fent activitats dins el cau o dormint, després arriben factures de la llum desproporcionades que ens costen molt d’assumir.
 5. Quan marxeu el diumenge, tireu les claus a la bústia grisa que hi ha sortint del cau a mà esquerra.


Entrades populars d'aquest blog

Fòrum! Vivesa!

1r Beermut escolta

VI Marxa de Sant Andreu (3 de desembre)