Nou domini .cat


Com heu pogut comprovar quan heu entrat al nostre web, hem canviat el domini i tot el disseny web.

A partir d'ara, el nostre web estarà allotjat en un domini .cat i, per tant, haurem d'accedir-hi a través de www.aemontnegre.cat. De moment conservarem el domini .org fins que caduqui. A partir d'aleshores només es podrà entrar al nostre web a través de www.aemontnegre.cat

Per altra banda, i com salta a la vista, el web és completament nou. Un nou disseny, un nou motor (blogger) i alguna nova funcionalitat. Hem millorat les seccions i n'hem creat una de nova: Mapa sortides. Allà trobareu un mapa dels llocs on les diferents unitats han anat de sortida. D'aquesta manera visualitzarem ràpidament el moviment que té el nostre Agrupament pel territori.

Una altra millora substancial és el funcionament per poder-se quedar a dormir al nostre cau. La secció Quedar-se a dormir ara té un formulari integrat, fet que millorarà la comoditat dels agrupaments a l'hora de quedar-se a passar la nit al nostre poble.

Mica en mica anirem millorant algunes coses de contingut i, per tant, demanem una mica de paciència, ja que pot ser que hi hagi quelcom que, de moment, sigui erroni.

Volem agrair tot l'esforç que ha fet en Gerard Alarcon per tal de posar al dia tot el web, remodelar-lo i redirigir-lo. Gràcies!