Participa al projecte "Pintura Solidària"!


La unitat de Pioners i Caravel·les us anima a participar al projecte "Pintura Solidària", sorgit dels Pressupostos Participatius de Joventut 2015, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de setembre.

El projecte està obert a tothom, petits i grans, i consisteix en fer una capa de pintura a l'interior dels pisos de la Fundació Hàbitat Solidari, destinats a acollir gent sense recursos. Creiem que el dret a un habitatge digne és un dret bàsic i fonamental. Convidem la població de Calella a solidaritzar-se amb nosaltres. Els escoltes volem deixar el món millor de com l'hem trobat i és amb projectes com aquest que volem aportar el nostre granet de sorra a la societat.

Aquest proper divendres, 26 d'agost, tindrà lloc una assemblea on explicarem tots els detalls sobre el projecte i què cal fer per apuntar-vos-hi. Com més siguem, més persones es podran beneficiar del nostre projecte. Feu córrer la veu!

Si voleu participar al projecte però no podeu assistir a l’assemblea del proper divendres, envieu-nos un correu electrònic a picsmontnegre@gmail.com o truqueu-nos al telèfon 618 41 36 92 (Anna del Hoyo).Notícia de Ràdio Calella sobre la proposta: