Calendari 2016 de mitologia catalana


Un dels nostres referents en quan a coneixement històric i cultural de la Serra del Montnegre és en Daniel Rangil. Al seu bloc sempre hi podreu trobar articles molt interessant sobre la nostra estimada serralada. Com que el Montnegre se li ha fet petit, ha engegat un projecte nou, el Calendari 2016 de mitologia catalana


Així doncs, arrel de la col·laboració d'Òmnium Cultural Montnegre i els Amics Escoltes del Montnegre, ens fa molta il·lusió comunicar-vos que el proper dia 17 de desembre de 2015, a les 19.30h a la Cooperativa l'Amistat de Calella, tindrà lloc la presentació d'aquest interessant calendari. Aquesta la farà el mateix Daniel Rangil, qui ens explicarà algunes curiositats sobre el mateix calendari i la mitologia catalana (i del Montnegre). 

Aquesta presentació serà el tret de sortida d'un seguit de xerrades/conferències sobre el Montnegre que es coorganitzaran des d'Òmnium Cultural Montnegre i els Amics Escoltes del Montnegre. Us anirem mantenint informats sobre aquest tema.

Durant la presentació podreu adquirir el calendari, però si no podeu esperar fins el dia 17 per comprar-lo, o no podeu venir, AQUÍ teniu una llista dels punts de venda per l'Alt Maresme i rodalies. Animeu-vos, que és molt interessant!


Com us hem dit, en Daniel Rangil és un gran coneixedor del Montnegre i ha escrit força al respecte. Aprofitem per destacar, i recomanar-ne la lectura, dels seus tres llibres sobre el Montnegre: 

Sense més, esperem veure-us a tots a la presentació del Calendari 2016 de mitologia catalana. Animeu-vos a venir, serà una trobada molt interessant!