2n camp arqueològic a St. Andreu de l'Arboceda


Després de l'èxit (tant de feina feta com d'ambient) del 1r camp de treball, ens hem animat a organitzar el 2n CAMP ARQUEOLÒGIC A SANT ANDREU DE L'ARBOCEDA.

I així doncs, què? BUSQUEM VOLUNTARIS per ajudar a la segona campanya arqueològica a Sant Andreu de l'Arboceda.

Què s'ha de fer?

Ajudar els arqueòlegs en les excavacions, en el transport de pedres, sorra i tot el que convingui en l'estudi de la casa i l'ermita de Sant Andreu de l'Arboceda.

Quan?

Des del divendres 4 fins al dimarts 8 de desembre de 2015.

En quin horari?


En el que puguis, et pots apuntar a ajudar un matí, dos… una tarda... el que puguis! Nosaltres hi serem cada dia de 8h a 17h.
Què hauré de fer?

Es tracta de fer feines d'excavar i transportar runa. Principalment es tracta de donar suport a l'equip d'arqueòlegs contractat i que duen la direcció arqueològica de Sant Andreu de l'Arboceda.

Hi ha condicions?

Cal tenir més de 18 anys, i venir amb ganes de treballar. És una col·laboració, voluntària. L'Associació Amics Escoltes del Montnegre es compromet a tenir assegurats tots els voluntaris i oferir els avituallaments necessaris (esmorzar, dinar, berenar, beguda i menjar per picar).

Com em puc apuntar?

Primer cal llegir AQUEST DOCUMENT. Després omplir AQUEST FORMULARI. Un cop ple, rebràs un correu amb més indicacions (entre dimecres 2 i dijous 3 de desembre).

I per què es fa un estudi arqueològic a Sant Andreu?


Doncs perquè l'Associació Amics Escoltes del Montnegre, amb la col·laboració de l'Agrupament Escolta Montnegre, està treballant per tal de restaurar l'ermita i la casa de l'ermità, poder conèixer la seva història de més de 1000 anys i, a la llarga, habilitar-hi un espai per grups escoltes, joves, excursionistes i amants del Montnegre.

Animat a venir! Mica en mica, i entre tots, ajudarem a reconstruir Sant Andreu!