Busquem voluntaris!!!


Des de l'Associació Amics Escoltes del Montnegre BUSQUEN VOLUNTARIS per ajudar a la primera campanya arqueològica a Sant Andreu de l'Arboceda. I des de l'Agrupament Escolta Montnegre els volem ajudar col·laborant amb la coorganització dels voluntaris!

Què s'ha de fer?

Ajudar els arqueòlegs en les excavacions, en el transport de pedres, sorra i tot el que convingui en l'estudi de la casa i l'ermita de Sant Andreu de l'Arboceda.

Quan?

Des del dimarts 1 fins al dissabte 5 de setembre.
En quin horari?

En el que puguis, et pots apuntar a ajudar un matí, dos… el que puguis. Nosaltres hi serem cada dia de 8h a 17h.
Què hauré de fer?

Es tracta de fer feines d'excavar i transportar runa. Principalment es tracta de donar suport a l'arqueòleg contractat i que dur la direcció arqueològica de Sant Andreu de l'Arboceda.

Hi ha condicions?


Cal tenir més de 18 anys, i venir amb ganes de treballar. És una col·laboració, voluntària. L'Associació Amics Escoltes del Montnegre es compromet a tenir assegurats tots els voluntaris i oferir els avituallaments necessaris.
Com em puc apuntar?

Primer cal llegir AQUEST DOCUMENT. Després omplir AQUEST FORMULARI. Un cop ple, rebràs un correu amb més indicacions (entre dijous 27 i divendres 28 de setembre).

I per què es fa un estudi arqueològic a Sant Andreu? 

Doncs perquè l'Associació Amics Escoltes del Montnegre (amb el suport de l'Agrupament Escolta Montnegre) està treballant per tal de restaurar l'ermita i la casa de l'ermità, poder conèixer la seva història de més de 1000 anys i, a la llarga, habilitar-hi un espai per grups escoltes, joves, excursionistes i amants del Montnegre.

Animat a venir! Mica en mica, i entre tots, ajudarem a reconstruir Sant Andreu!