Sortida a Castanyet dels Llops i Daines


Vàrem anar a Castanyet amb autocar, el trajecte va ser llarg però ens vam entretenir molt. Quan finalment vam arribar, vam ajudar a portar el menjar fins a la casa de colònies i després vam anar a esmorzar a l'esplanada de darrere la casa. A continuació, ens vam instal·lar a les habitacions i després ens van donar temps lliure.

Totes les activitats que vam fer al matí van ser molt xules, menys l'entrenament que ens van fer els caps per preparar-nos per la guerra entre Egipcis i Romans que teníem convocada a la tarda. La gran i genial sortida a Castanyet va anar molt bé perquè vam fer una guerra de pintura de color vermell i tots vam quedar ben xops. La guerra va ser molt divertida però no ens va agradar tant quan vam saber que mentre nosaltres ens estàvem "barallant" per l'honor de les nostres terres, en Cèsar Magnatus Adriatus i la Cleòpatra Judipatrium estaven lligant. Vam acabar celebrant el seu casament, després el convit i finalment, discoteca.

La part que ens va agradar més de la sortida va ser la discoteca. Vam estar molta estona ballant i ens ho vam passar tant i tant bé que alguns nens i nenes es van acabar traient la samarreta. Després d'aquesta gran i extraordinària festa vam anar a dormir. L'endemà els caps ens van despertar amb música molt alta, ens vam aixecar per esmorzar i vam continuar fent moltes activitats divertides. 

L'organització d'aquesta sortida va ser molt bona ja que amb sisenes ens vam posar un horari per rentar plats, parar i recollir la taula,  i netejar tota la tarda. El menjar que van preparar els caps i sobretot la Neus estava molt bo, de sopar escalopa amb patates fregides (més el pastís típic d'un casament) i l'endemà per dinar, espaguetis molt bons amb carn picada.

Ens ho vam passar molt bé! Va ser genial la gran, extraordinària i fantàstica sortida a Castanyet!


Escrit pels Llops i Daines.

Després de la guerra de pintura entre Romans i Egipcis.