IIIa Marxa de Sant Andreu



Com ja comença a ser una petita tradició, pels vols de la festivitat de Sant Andreu apòstol (30 de novembre) els Amics Escoltes del Montnegre i l'Agrupament Escolta Montnegre coorganitzem la Marxa de Sant Andreu (antiga Marxa calellenca del Montnegre), que enguany arriba a la tercera edició.

Aquesta tercera edició es celebrarà el diumenge 30 de novembre de 2014, coincidint amb la festivitat de Sant Andreu. Aquesta és una marxa popular, no competitiva, per l'entorn del Parc del Montnegre-Corredor més proper al terme municipal de Calella.
  
Per tal de poder arribar a diferents col·lectius, així com potenciar la caminada per entorns naturals amb familiars i amics, s'han dissenyat dos recorreguts. D'aquesta manera els participants podran escollir el recorregut de 11 o 14 quilòmetres.

La Marxa començarà a la plaça del Bunyol (Riera Capaspre) amb les inscripcions a les 8.30h. Seguidament es donarà el tret de sortida a les 9h des del mateix lloc. Un cop acabat tot el recorregut es podrà gaudir d'un esmorzar i una samarreta tècnica de regal.

Enguany incorporem la inscripció anticipada. A partir del dissabte 10 de novembre, fins el 22 de novembre, podreu passar per la Papereria Roger (c/ Amadeu 1-7, local 3) a inscriure'us. Els preus d'aquesta edició són:
  • Anticipada: 7€ / 5€ (socis)
  • El mateix dia: 8€ / 6€ (socis)

Que no et faci mandra! Anima't!