Camp de treball a St. Andreu de l'Arboceda


Ja fa temps que els Amics Escoltes del Montnegre està duent a terme petits camps de treball (amb la col·laboració de l'Agrupament Escolta Montnegre) a l'ermita de St. Andreu de l'Arobceda per, mica en mica, anar garantint la conservació d'aquesta.  

Però de tant en tant, ens agradaria anar fent accions de una mica més d'envergadura. Així doncs, aquest diumenge dia 20 de juliol de 2014 intentarem fer una actuació una mica més gran! Per aquest motiu us engresquem a tots a venir a passar el dia a St. Andreu de l'Arboceda amb bona companyia, ambient distés i una mica de feina!

Així doncs, convoquem a qui vulgui venir el dia 20 de juliol a les 8.30h al cau (C/ Bruguera, 51) per anar amb cotxe cap a St. Andreu de l'Arboceda. Hi haurà feina diversa per tothom i per totes les edats!!

QUÈ FAREM? (Horari aproximat)

08.30h Quedada al cau.
08.45h Pujar cap a St. Andreu. Ja coordinarem els cotxes.
09.00h Inici del camp de treball.
11.00h Esmorzar (de casa).
14.00h Dinar.
16.30h Reprendre camp de treball. 
19.00h Comiat.

QUÈ CAL PORTAR?
  • Esmorzar.
  • Roba adequada per treballar.
  • Ganes de passar-ho bé!
Els pares, nens i joves del cau estan tots convidats a venir! La única condició és que els membres de les unitats de Ràngers/Noies Guia, Llops/Daines i Castors/Llúdrigues hauran de venir acompanyats d'un responsable, ja que els caps no podrem estar gaire per ells.

Esperem veure-us a tots!!!

Si us plau, per fer una planificació del menjar que necessitarem, necessitem saber quants serem. Envieu un correu a info@amicsescoltes.cat o truqueu al 627 75 71 54 (Pere) per CONFIRMAR LA VOSTRA ASSISTÈNCIA.