Carnestoltes 2014

Carnestoltes ja s'acosta i, com cada any, tots els nens i nenes de l'Agrupament ens disfressarem de manera conjunta. Aquest any, la disfressa escollida ha estat la de senyals de trànsit i mobiliari urbà. Quin goig que farem!

A continuació us deixem els dibuixos dels tres models de disfressa diferents que portarem (unitats de Castors/Llúdrigues, Llops/Daines i Ràngers/Noies Guia). Part de la disfressa la farem al Cau, però també hi ha material que s'haurà de dur de casa. Als dibuixos ho teniu tot ben indicat. Si teniu qualsevol dubte o pregunta, no dubteu en contactar amb els Caps.

Castors i les Llúdrigues


Llops i Daines


Ràngers i Noies Guia

 
El proper dissabte 1 de març participarem a la rua de Carnestoltes de Calella. És per això que ens trobarem tots al Cau a les 16.00 h, on ens vestirem. Tots junts anirem fins la plaça Catalunya, on començarà la rua a les 17.00 h. La rua passarà pels carrers de la ciutat i finalitzarà a la Fàbrica Llobet-Guri, on hi haurà berenar i actuacions musicals. Ens trobarem allà a les 18.30 h per fer la recollida dels nens i nenes.

Esperem que gaudiu de la festa!