David Vila Carbonell. Cap d'Agrupament de l'A.E.Montnegre.


         
         Dissabte ens vas deixar, i amb tu et vas endur una part de tots nosaltres. Et vas endur un tros del Cau. La teva història amb el Cau comença de petit, passant per les diferents unitats, després de cap i finalment de cap d'Agrupament. Tots aquests anys en el Cau vas deixar petjada.

Algú va dir “no ploris perquè s'ha acabat, somriu perquè va succeir”, això és el que farem.

David vas ser el meu cap durant molt anys i sempre els recordaré. Recordaré els primers campaments que vaig fer a la Vall d'en Bac, i recordo totes les ganes que hi vas posar. Recordo els anys de Pioners com els millors del Cau, i recordo cada una de les sortides que vam fer, aquells anys vam conèixer Catalunya des del Delta de l'Ebre fins al Cap de Creus. Et recordo amb el Vitara, sempre ple de coses del cau, sempre amunt i avall.

Em vas ensenyar el que significava l'escoltisme, em vas ensenyar a estimar el Cau, a estimar els colors que portem al fulard, em vas ensenyar a fer de l'escoltisme el meu estil de vida, mai t'ho podré agrair prou, perquè sóc el que sóc gràcies a ell.

M'agradaria acabar amb unes paraules del testament de Baden Powell: “el camí autèntic per arribar a la felicitat és fent feliç l'altra gent. Procureu deixar aquest món millor de com l'heu trobat i així quan us arribi l'hora de la mort, podreu morir feliços pensant que no heu malgastat el temps, sinó que vau fer tot el possible per fer el bé. Estigueu "Sempre a Punt" per viure feliços i per morir feliços; sigueu fidels, sempre, a la vostra Promesa Escolta –àdhuc quan ja no sigueu nois– i Déu us hi ajudarà

En nom de tot l'Agrupament Escolta Montnegre, gràcies per dedicar el teu temps lliure a tots el nens i nenes que vam estar al cau, no t'oblidarem.


Jordina Turon i Cardó
Cap d'Agrupament de l'A.E.Montnegre