Èxit de la IIa Marxa calellenca del Montnegre

El passat dia 1 de desembre a Calella vàrem poder gaudir de la IIa Marxa calellenca del Montnegre. Va ser un dia per fruir de la cultura, la història i la natura de la Serralada de Montnegre.

Un total de 171 persones (quasi 50 més que la primera edició) varen participar a la IIa Marxa calellenca del Montnegre. Aquest números, i els comentaris dels participants, ens fa estar especialment contents d'aquesta edició de la Marxa calellenca del Montnegre i ens encoratja a seguir treballant per millorar-la i celebrar-la any rere any. Esperem així, que esdevingui una marxa coneguda i esperada per tots els calellencs i les persones de la rodalia.

Per això des de l'Agrupament Escolta Montnegre i els Amics Escoltes del Montnegre volem donar les gràcies a tots els participants i esperem que hagués estat un dia tant agradable com ho va ser per nosaltres.

Aprofitem l'avinentesa per compartir amb vosaltres les fotos que vàrem fer durant la jornada. Les podeu trobar AQUÍ.

Així doncs, esperem veure-us durant la propera edició! Recordeu: guardeu-vos el diumenge més proper a la festivitat de Sant Andreu apòstol (30 de novembre)!