Recorregut de la IIa Marxa calellenca del Montnegre

Ens plau fer-vos públic el recorregut que tindrà la IIa Marxa calellenca del Montnegre que coorganitzem amb els Amics Escoltes del Montnegre.

Un dels canvis més significatius d'enguany és l'ús d'un nou camí projectat pels Amics Escoltes del Montnegre que va des del coll de l'Era d'en Móra fins a Sant Andreu de l'Arboceda evitant, quasi en tot moment, pistes forestals. Aquest camí està, en el seu tram més llarg, acabat i a punt ser utilitzat. S'està treballant intensament perquè el tram més curt (des del coll de l'Era d'en Móra fins a la Font de la Guineu) estigui operatiu per la Marxa i puguem utilitzar-lo a mode de "celebració d'obertura". Esperem que sigui possible!

També ens fa especial il·lusió el tram que passarà pel mas abandonat de can Torrentó. Aquest mas ha estat molt de temps abandonat i és força desconeguda la seva posició. D'aquesta manera podrem mostrar algun element més de l'antic veïnat de l'Arboceda.

Com ja ve sent habitual, els participants a la marxa podran triar dues rutes diferents: una de curta (aproximadament 10km) o una de més llarga (aproximadament 15km). L'objectiu de poder triar dos recorreguts es arribar a diferents col·lectius, així com potenciar la caminada per entorns naturals amb familiars i amics.

Així doncs, us esperem el dia 1 de desembre de 2013 a les 8.30h a la plaça del bunyol per poder gaudir d'un matí amb bona companyia i un ambient immillorable en els entorns calellenca de la Serra del Montnegre!