IIa Marxa calellenca del Montnegre


Tal com ja es va realitzar l'any passat, l'associació Amics Escoltes del Montnegre i l'Agrupament Escolta Montnegre tornem ha organitzar la Marxacalellenca del Montnegre, que enguany serà la segona edició.

Els Amics Escoltes del Montnegre pretenem organitzar una marxa popular, no competitiva, per l'entorn del Parc delMontnegre-Corredor més proper al terme municipal de Calella el proper diumenge dia 1 de desembre de 2013. El principal motiu per la celebració d'aquesta marxa és donar a conèixer diferents indrets de la Serralada del Montnegre que tinguin un interès paisatgístic i/o cultural important. Tot això fent explicacions, mitjançant un fulletó que s'entregarà a cada participant i penjant cartells explicatius, de les principals característiques i/o històries dels llocs que es vagin visitant. Aquest és un dels atractius principals d'aquesta marxa i que la diferencia de les altres. 

La Marxa començarà a la plaça del Bunyol (Riera Capaspre) amb les inscripcions a les 8.30h. Seguidament es donarà el tret de sortida a les 9h des del mateix lloc. Un cop acabat tot el recorregut es podrà gaudir d'un esmorzar i una samarreta tècnica de regal.

Per tal de poder arribar a diferents col·lectius, així com potenciar la caminada per entorns naturals amb familiars i amics s'han dissenyat dos recorreguts. D'aquesta manera els participants podran escollir el recorregut de 10 o 15 quilometres.

Els AmicsEscoltes del Montnegre, nascuda en el si de l'Agrupament, és una associació sens ànim de lucre que que té com a objectius gestionar el teixit social escolta, fomentar les activitats culturals i naturals a la serra del Montnegre, donar suport a l'escoltisme calellenc i reunir antics i actuals escoltes. Tot això, ho duem a terme organitzant activitats que fomentin els valors de l'escoltisme, fent obres per la conservació del patrimoni cultural del Montnegre mitjançant camps de treball i altres activitats per la millora de l'entorn natural de Calella.

Us hi esperem!!!