Guanyadors amb l'anunci "La feina ben feta" de l'A.E. Montnegre

El passat cap de setmana 22 i 23 d'octubre de 2011 des de l'Agrupament Escolta Montnegre vàrem fer la gravació de les escenes necessàries per poder realitzar un anunci. Després d'un treball d'edició molt acurat, es va obtenir un resultat molt engrescador. Aquest anunci va ser creat per presentar al concurs organitzat per la Demarcació de Girona de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya.


Tots els agrupament de la nostra demarcació podrien presentar un vídeo que fos un anunci publicitari del seu agrupament i el guanyador seria anunciat durant l'assemblea de Demarcació de Girona de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya del dia 20 de novembre de 2011. Un total de 6 agrupaments (AEiG Flos i Calcat, AEiG Puig d'Afrou, AEiG Sant Narcís, AE Sant Cugat, AE Les Gavarres i nosaltres, l'AE Montnegre) varen presentar aquest anunci. Finalment, degut a la gran qualitat de tots els vídeos, es va decidir donar dos primers premis. Els dos agrupament afortunats vàrem ser: AE Les Gavarres i nosaltres, l'AE Montnegre. El premi consistia en una tenda de 4 persones i un cap de setmana al terreny d'acampada de Sant Mer per tots els membres de l'agrupament.


Així doncs ens fa especial il·lusió haver guanyat el concurs i esperem que el vídeo us agradi i us emocioni tant com a nosaltres i al jurat del concurs.