Sortida a Corró D'Amunt el cap de setmana del 5 i 6 de Novembre

Benvolguts,
Us recordem que el cap de setmana del 5 i 6 de Novembre, farem una sortida a Corró D'Amunt. Ens quedarem a dormir en un terreny d'acampada (OLIVERES-REFUGI (Finca Can Puigoriol Xic)) amb tendes. Si fa fred, plou, o hi ha qualsevol canvi meteorològic que ens impedeixi acampar, el lloc disposa d'un refugi i hi dormiríem dintre. Hi anirem amb tren, quan arribem a Cardedeu caminarem 4'5km fins arribar al terreny, si hi hagués qualsevol imprevist, i ha un bus que hi arriba.
Cal ser a l'estació de Calella el dissabte 5 a les 7:55. Es demana màxima puntualitat ja que el tren surt a les 8:28h del matí. Tornarem el diumenge a les 17:51h de la tarda al mateix lloc (si fem tot el trajecte en tren). Estem mirant la possibilitat de compaginar el tren amb un altre transport públic, en aquest últim cas i si l'hora o el lloc de tornada canvia ja us ho farem saber.
A la sortida cal portar:
Esmorzar i dinar del primer dia.
Carmanyola (plats, got i coberts).
Cantimplora.
Lot.
Sac de dormir i aïllant.
Muda de recanvi.
Roba d'abric.
Capalina.
Necesser.
Foulard (i camisa qui en tingui)
Moltes ganes de passar-ho bé!

Confirmeu l'assistència TAN AVIAT COM US SIGUI POSSIBLE (Ens ho podeu dir directament o enviar un correu electrònic a llops.daines.aemontnegre@gmail.com) perquè puguem agafar els bitllets de tren amb antelació.
Us recordem que en les sortides del cau, no està permès portar cap tipus d’aparells electrònics, així com mòbils, radiocassets, etc...
Si passes qualsevol cosa, els caps ja portem mòbil. Tot seguit us recordem els mòbils dels caps: (Anna):618.413.692 (Míriam):600.894.979 (Gerard):689.323.492 (Francesc): 662.283.877

Atentament,


L'equip de caps de Llops i Daines