100+1

Ei, escolta, desperta’t!La Doctora Augia t’està esperant! • On? Al Castell de Sant Ferran de Figueres • Quan? 10 i 11 de maig del 2008 • Per què? Ens trobarem tots per celebrar que fa 101 anys que l’aventura escolta va començar, ens ho passarem molt bé i ajudarem a la Doctora Augia en els seus experiments sobre l’aigua!Ens trobarem a l’estació de trens de Calella el dissabte 10 de maig a les 7:00h, (el tren marxa a les 7:20h).

Hem coordinat la tornada del diumenge amb cotxes particulars de pares, quan vingueu a lestació ja us direm lhora de tornada!!

No oblidis portar:- Sac i aïllant- Esmorzar i dinar del primer dia- Lot - Cantimplora- Foulard i camisa (si en teniu)- Instruments de tot tipus per animar el bon dia i el bona nit. (si en teniu)- Capelina- En general, caldria dur tot el material marcat, especialment les motxilles dels C/LL i LL/D amb una

[b]etiqueta ben visible amb el seu nom i el nom de l’agrupament.[/b]

- Tots els R/NG i P/C que en tinguin, haurien de dur cascs de bicicleta (sobretot amb el nom!). - Plats, got, coberts: TOTS ELS PARTICIPANTS, INCLOSOS ELS PARES per l’arrossada del diumenge. Fins aviat!!!Caps de l’A. E. Montnegre Per qualsevol dubte no dubteu a trucar a l’Àngel (679.80.13.03), en Carles (653.97.11.67) o en Pere (627.75.71.54).