Gran boom(es pronuncia bum!) de Llops i Daines

Ningú pensa enviar res sobre el gran boom dels llops i les daines?? Potser es massa aviat no?? Jo, si em permeteu faré una petita crònica del que i vaig ser(que va ser molt poc).A vere jo vaig estar amb els llops/daines des del moment que van tornar de la platja, xo lo que els va passar abans sembla que els i va anar bé, menys el mal temps que no els va acompanyar. Després vam anar a comprar unes pizzes al Carpi i tots a sopar(no va quedar res, només una mica de pica pica. Aquest llops/daines tenen passions de canivalisme:-P). Després de sopar van anar a fer un geladet o una orxateta a la jijonenca(jijo x els amics:-D) i després... la veritat es que no ho se xq vaig marxar, xo suposo que dormir, allò que sen diu dormir no va ser massa el que van fer. Xo, també o suposo, que tothom sho va passar moooooooolt bé :-). Dic alguna mentida Llops/Daines??Nota den Carles: [url=http://www.aemontnegre.org/modules/xgallery/view_album.php?set_albumName=GranBoomLlops0304#]Aquí[/url] us deixo 4 fotos del gran boom. La qualitat es pèssima, però son les úniques que tinc

Entrades populars d'aquest blog

Fòrum! Vivesa!

1r Beermut escolta

VI Marxa de Sant Andreu (3 de desembre)