Gran boom(es pronuncia bum!) de Llops i Daines

Ningú pensa enviar res sobre el gran boom dels llops i les daines?? Potser es massa aviat no?? Jo, si em permeteu faré una petita crònica del que i vaig ser(que va ser molt poc).A vere jo vaig estar amb els llops/daines des del moment que van tornar de la platja, xo lo que els va passar abans sembla que els i va anar bé, menys el mal temps que no els va acompanyar. Després vam anar a comprar unes pizzes al Carpi i tots a sopar(no va quedar res, només una mica de pica pica. Aquest llops/daines tenen passions de canivalisme:-P). Després de sopar van anar a fer un geladet o una orxateta a la jijonenca(jijo x els amics:-D) i després... la veritat es que no ho se xq vaig marxar, xo suposo que dormir, allò que sen diu dormir no va ser massa el que van fer. Xo, també o suposo, que tothom sho va passar moooooooolt bé :-). Dic alguna mentida Llops/Daines??Nota den Carles: [url=http://www.aemontnegre.org/modules/xgallery/view_album.php?set_albumName=GranBoomLlops0304#]Aquí[/url] us deixo 4 fotos del gran boom. La qualitat es pèssima, però son les úniques que tinc